www . Tom Brands . nl

 

Wat doe ik?
 

 

Wat doe ik? » Academie ROB

 

Academie Ruimtelijke Ontwikkeling en Bouw, Saxion Hogescholen


Als bijbaan ben ik van januari 2006 t/m april 2007 projectmedewerker bij de Academie Ruimtelijke Ontwikkeling en Bouw geweest en ondersteunde ik onder andere bij de acquisitie, de administratie en het up-to-date houden van de website voor de minor Regie Stedelijke Vernieuwing. Ik werkte voornamelijk samen met en voor André Bus. Eén van de projecten die ik geregeld en voorbereid heb voor de minor Regie Stedelijke Vernieuwing is project Kanaalzone van de Gemeente Apeldoorn. Daarvan staat onderaan deze pagina een artikel.

Kijk voor meer informatie op de website regie stedelijke vernieuwing: www.projectenbureauROB.nl


Referentie

Van: dr. A.G. Bus
Docent/onderzoeker Saxion Hogescholen

Betreft: referentie voor Tom Brands
Datum: 4-01-2007

Ik ken Tom Brands als een ambitieuze, enthousiaste en kritische student die daarnaast opvalt door zijn nevenactiviteiten. Vanwege zijn kennis van websites, prettige manier van communiceren en uitgebreide netwerk heb ik hem gevraagd om 1 dag in de week de minor Regie Stedelijke Vernieuwing te ondersteunen.

Hierbij kunt u denken aan het opzetten en indelen van een website, invulling geven aan inhoudelijke uitwerkingen, het leggen van contacten met potentiŽle opdrachtgevers, het notuleren van bijeenkomsten en het meedenken over nieuwe producten vanuit de visie van studenten.

Ik heb hem als een prettige collega ervaren die snel dingen oppakt, betrouwbaar is in zijn afspraken en vroegtijdig aangeeft als iets niet lukt. Mocht u naar aanleiding van bovenstaande meer informatie willen dan ben ik graag bereid die te verstrekken.

Met vriendelijke groet,

Andrť Bus
A.G.Bus@saxion.nl
0570 603097