www . Tom Brands . nl

 

Wat doe ik?
 

 

Wat doe ik? » Apeldoorner.COM » Plugged! IX

 

Plugged! IXPlugged! IX
(Plugged! 9)

Titel: Plugged IX
Locatie: Poppodium Gigant, Nieuwstraat Apeldoorn
Dag/datum: Vrijdag 4 juni 2010
Aanvang: Open vanaf 19:30 uur
Leeftijd: Alle leeftijden. Legitimatie verplicht.
Entree: 6,- voorverkoop, € 7,- deurprijs

 

Algemene informatie

Organisatie: Tom Brands, Joram Wentink & Tom van der Beek, Apeldoorner.COM
Presentator: Coen Pennings
Jury: Sander Keuls, Lonneke Scholten en Sjolke Boomsma
DJ: DJ Ovis
Deelnemers: Suffocate Your Saviour, From Spark To Fire, Midfield, Descile, Kings Glasses
Winnaar: Kings Glasses

 

 

Kings Glasses winnaar 9e editie Plugged! in Gigant

Kings Glasses heeft vrijdag 4 juni de 9e editie van het evenement Plugged! in Gigant gewonnen. Zij krijgen een interview met foto in De Stentor, een interview in 055 Magazine, een interview in Apeldoornext, een professionele huisstijl van MediaXperience en een fotoshoot door Gerhard Witteveen. Zij namen tijdens de prijsuitreiking symbolisch de Vilmos Pluim Wisseltroffee in ontvangt uit de handen van organisatoren Tom van der Beek en Tom Brands. De Vilmos Pluim Wisseltroffee is een gitaar ter ere aan presentator Vilmos Pluim, die de vaste presentator was van Plugged! en Apeldoorner.COM, totdat hij op 6 augustus 2008 plotseling overleed.

De andere deelnemers aan de bandcompetitie waren de bands Suffocate Your Saviour, From Spark To Fire, Midfield en Descile. Alle deelnemers ontvangen een cadeaubon om een dagje te komen sporten bij de Pellikaan Health & Racquet Club.

In het voorprogramma stond de band The Doots, de winnaar van de vorige editie van Plugged! Olaf Prinsen, wethouder Kunst en Cultuur van de gemeente Apeldoorn opende de avond. DJ Ovis draaide traditiegetrouw tussen de optredens door en sloot de avond af. De presentatie was in handen van Coen Pennings. In de jury zaten Sander Keuls, Karim Osman, Lonneke Scholten en Sjolke Boomsma.

Kings Glasses speelt live electro en techno nummers, die een vleugje punk mee krijgen door toevoeging van een gitarist en live drums. De band bestaat uit het trio Tom Hofland (zang, samples), Joost Krijnen (drums) en Freek Hofstee (gitaar). De website van de band is http://kingsglasses.hyves.nl

De 9e editie van Plugged! werd georganiseerd door Tom van der Beek, Joram Wentink (Apeldoorner.COM), Lenneke Brink (Gigant) en Tom Brands. Plugged! vindt twee maal per jaar plaats en is een muziekevenement voor en door Apeldoornse jongeren in Gigant. Plugged! is ontstaan door de samenwerking tussen jongerenplatform Apeldoorner.COM en Poppodium Gigant met het idee om beginnende Apeldoornse jongerenbandjes een kans te bieden podiumervaring op te doen en zich te presenteren aan het Apeldoornse publiek.

 


In het nieuws:

Achteraf in het nieuws

Bron: De Stentor

 

Bron: ApeldoornExtra

 

Bron: De Stentor

 Vooraf in het nieuws