www . Tom Brands . nl

 

Wat doe ik?
 

 

Wat doe ik? » Apeldoorner.COM » Plugged! 2010 (8)

 

Plugged! 2010Plugged! 2010
(Plugged! 8)

Titel: Plugged 2010 (8)
Locatie: Poppodium Gigant, Nieuwstraat Apeldoorn
Dag/datum: Vrijdag 22 januari 2010
Aanvang: Open vanaf 19:30 uur
Leeftijd: Alle leeftijden. Legitimatie verplicht.
Entree: 6,- voorverkoop, € 7,- deurprijs


 

Algemene informatie

Organisatie: Tom Brands & Tom van der Beek, Apeldoorner.COM
Presentator: Coen Pennings
Jury: Jack Liemburg, Juul Beerda & Oscar Pauw
DJ: DJ Ovis
Deelnemers: The Doots, Ten Past Nine, Djablo, Atlas, Anywhere But Here en Box & Dice.
Winnaar: The Doots

 

The Doots winnaar 8e editie Plugged!

De band The Doots heeft de 8e editie van de populaire bandjescontest gewonnen in Poppodium Gigant. Zowel door publiek als jury werden zij verkozen als winnaar. Zij namen op het podium de Vilmos Pluim Wisseltroffee in ontvangst van organisator Tom Brands nadat de jury, bestaande uit Jack Liemburg, Juul Beerda en Oscar Pauw, de top 3 bekend maakten. De band Atlas werd 2e en Box & Dice 3e. The Doots winnen onder andere een fotoshoot bij Gerhard Witteveen Fotografie, een optreden op het Raadhuisplein tijdens het Haiti benefietconcert en een interview met foto in De Stentor.

Organisatoren Tom van der Beek en Tom Brands kijken terug op een wederom zeer geslaagde editie. "Een volle zaal, goede sfeer en fantastische optredens. De lat lag wederom hoog dit keer." Plugged! is bedoeld om beginnende Apeldoornse jongerenbandjes een kans te bieden podiumervaring op te doen en zich te presenteren aan het Apeldoornse publiek. "Het blijft geweldig om dit te organiseren en het bewijst steeds weer hoeveel muzikaal jong talent we in Apeldoorn hebben". Daarnaast geven de positieve reacties van het publiek en het feit dat er voor de 8e maal op rij weer een volle zaal was aan dat er echt behoefte is aan zo'n evenement voor de jeugd in Apeldoorn.

De band Sanchez stond in het voorprogramma en de avond werd geopend door wethouder Fokko Spoelstra van de gemeente Apeldoorn Coen Pennings maakte zijn debuut als presentator en DJ Ovis was er voor de beats.


Foto's
In het nieuws:

Achteraf in het nieuws
Bron: De Stentor

 Bron: De Stentor

 Bron: De Stentor

Bron: De Stentor

 

Bron: De Stentor

 


The Doots wint achtste Plugged!, Apeldoorn Direct

 

The Doots wint achtste Plugged!, 055 Magazine lente 2010Vooraf in het nieuws

Bron: De Stentor.Begin 2010 ben ik gestopt met de website Apeldoorner.COM, Bron: Het Apeldoorns Stadsblad.

 Bron: Apeldoorn Direct

 

 


Persbericht: Plugged! 2010 achtste editie in Gigant

Op Vrijdagavond 22 januari 2010 vindt voor de achtste maal het muziekevenement Plugged! voor jongeren plaats in Poppodium Gigant aan de Nieuwstraat. Wederom zullen zes bands strijden om de winst. Plugged! is toegankelijk voor alle leeftijden en legitimatie is verplicht. De deur is open vanaf 19.30 uur. Het voorprogramma start om 20.00 uur. Een kaartje kost 6 euro in de voorverkoop en 7 euro aan de deur. Plugged! vindt twee maal per jaar plaats en wordt georganiseerd door Tom Brands en Tom van der Beek.

Uit de maar liefst 22 inschrijvingen zijn zes bands geselecteerd. De deelnemers zijn The Doots, Ten Past Nine, Djablo, Atlas, Anywhere But Here en Box & Dice. Een frisse mix van diverse genres en allemaal Apeldoornse jongeren. De deelnemende bands worden door zowel publiek als een vakkundige jury beoordeeld. Elke band krijgt een kwartier speeltijd. De speelvolgorde wordt pas de avond zelf bekend gemaakt. In het voorprogramma staat de band Sanchez die de zesde editie van Plugged! won.

De regie is in handen van Tom Brands en Tom van der Beek. De presentator van de avond is Coen Pennings en tussen de optredens door zorgt DJ Ovis zoals gebruikelijk voor de muziek. De jury bestaat dit keer uit Juul Beerda, Oscar Pauw en Jack Liemburg. De achtste editie van Plugged! wordt geopend door wethouder Fokko Spoelstra (cultuur) van de gemeente Apeldoorn.

De winnaar krijgt een interview met foto in De Stentor, een foto- of videoshoot bij Gerhard Witteveen Fotografie en het bedrijf Mediaxperience zal een huisstijl voor de winnende band ontwikkelen. Daarnaast wordt er een gitaar als wisseltroffee uitgereikt, een prijs ter ere van de overleden presentator Vilmos Pluim.

Plugged! is ontstaan door de samenwerking tussen jongerenplatform Apeldoorner.COM en Poppodium Gigant met het idee om beginnende Apeldoornse jongerenbandjes een kans te bieden podiumervaring op te doen en zich te presenteren aan het Apeldoornse publiek.