www . Tom Brands . nl

 

Wat doe ik?
 

 

Wat doe ik? » Apeldoorner.COM » Plugged! 3

 

Plugged!


Apeldoorner.COM Plugged! 3

Vrijdag 8 juni 2007 was de derde editie van Apeldoorner.COM Plugged! in Poppodium Gigant in Apeldoorn.


Titel: Apeldoorner.COM Plugged! (3)
Locatie: Poppodium Gigant, Apeldoorn
Dag/datum: Vrijdag 8 juni 2007
Aanvang: Open vanaf 19:30 uur
Leeftijd: Alle leeftijden. Legitimatie verplicht.
Entree: € 5,-
Extra informatie:
Uitreiking eerste nummer 055 Magazine!


Samenvatting

Op vrijdagavond acht juni organiseerde de Apeldoornse jongerenwebsite Apeldoorner.COM het muziekevenement Plugged! voor de derde maal in Poppodium Gigant. Wederom namen zes acts bestaande uit Apeldoornse jongeren het tegen elkaar op. De avond was weer een groot succes. Net als Plugged! 2 was de zaal compleet uitverkocht, verliep alles vlekkeloos en was er een hele gezellige en relaxe sfeer.

Deelnemers
De deelnemers waren de bands Double Loaded, Ivan, Next Thing To Normal, Spam en The Dot plus rapper Glashelder. Elke act kreeg in totaal vijftien minuten de tijd om zich van hun beste kant te tonen aan de aanwezige jury en het publiek.

Jury
De jury bestond dit keer uit een aantal bekende namen uit de muziekwereld. Rob Schouw, oud-directeur van Sony/BMG, Sander Keuls, bassist van de Apeldoornse band Yellow Pearl en Oscar Pauw, muziekdocent van Christelijk Lyceum Sprengeloo vormden de driekoppige jury. Na elk optreden boog deze professionele jury zich over de performance en gaven zij de band/artiest feedback en tips. Aan het eind van de avond werden de punten van de jury bij elkaar opgeteld en was het de beurt aan het publiek om hun stem uit te brengen. Uiteindelijk werd zo de winnaar bepaald.

Rob Schouw begon zijn carrière in 1987 bij PolyGram International (later Universal). Hij werd na vier jaar marketing manager bij Warner Music Benelux en vervolgens commercieel directeur bij BMG. In 2000 werd Schouw benoemd als algemeen directeur van BMG in de Benelux en vanaf 2004 was hij als directeur verantwoordelijk voor de fusie van Sony Music en BMG in de Benelux. Vanaf begin 2006 is Schouw actief als investeerder in verschillende startende ondernemingen. Rob is direct betrokken geweest bij de carrières en projecten van Nederlandse artiesten als Kane, Hind, Silkstone, DO, Volumia, Boris, Total Touch, Jamai, Mathilde Santing, Acda en de Munnick, Frank Boeijen etc.

Winnaar
De winnaar was zowel door jury als publiek gelijk, namelijk de band Ivan. Zij kregen een cheque t.w.v. honderd euro te besteden bij instrumentenzaak Feedback en mogen een demo-nummer opnemen bij JNK Recordings. Bovendien krijgen zij een interview met foto in zowel de Stentor als de Weekend Totaal. De overige deelnemers kregen als troostprijzen bonnen van platenzaak Plato Music.

055 Magazine
Ook vond om 22.00 uur de presentatie van het eerste nummer van het nieuwe gratis Apeldoornse jongerenblad 055 Magazine plaats. Wethouder Rob Metz nam het eerst exemplaar in ontvangst uit de handen van initiatiefnemers Tom Brands van Apeldoorner.COM en René Diks van de Apeldoornse Sportkrant. Vervolgens werd op dienbladen de zaal voorzien van het blad.

055 Magazine ligt nu op diverse hotspots in de stad zoals de bibliotheek, de VVV, Gigant Café, Intersport-Jonker en Real-X. Het blad is op formaat A5, telt 80 pagina's en gaat over Apeldoornse jongeren en wat hen interesseert. 055 Magazine organiseert ook elke twee weken de City Skate Run: Een skateronde door de Apeldoornse binnenstad.

Plugged!
Plugged! een halfjaarlijks terugkerend evenement en is het podium voor beginnende Apeldoornse bandjes om zich te presenteren aan het Apeldoornse publiek. Plugged! werd gepresenteerd door Vilmos Pluim die in een knalroze pak de optredens aan elkaar praatte. Tevens was er een afterparty met DJ Ovis en draaide DJ D-Vine tijdens de pauzes en tussen de optredens door. In het voorprogramma stond de band Days Like Today en tijdens het juryberaad gaven MaximaaL en Ezzy nog een show weg.


Programma

19.30 Zaal open
20.00 Opening
20.05 Voorprogramma: Days Like Today
20:45 Double Loaded
21:15 Ivan
21:45 S.P.A.M
22:00 Launch 055 Magazine! met wethouder Rob Metz
22:15 The Dot
22:45 Glashelder
23:15 Next Thing To Normal
23:30 Juryberaad & Optreden MaximaaL & Ezzy ( van RagTag&BobTails )
23:45 Prijsuitreiking
24:00 Afterparty DJ Ovis & DJ D-Vine
01:00 EindeFoto's

Klik op een foto voor een grotere afbeeldingEen microfoon


Tom Brands & Tom vd Beek


Days Like Today


Days Like Today


Daphne Evertse


Zomaar een leuke foto :)


Tom Brands

Presentator Vilmos Pluim


Presentator Vilmos Pluim


Publiek


Jury


Double Loaded


Double Loaded


De zaal


Double Loaded


Oscar Pauw


MaximaaL & Mark Rodenburg


The Dot


Publiek


The Dot


Rob Schouw


Publiek


Ivan


Sander Keuls


The Dot


Oscar Pauw


Publiek


Vilmos Pluim


Tom Brands


René Diks & Tom Brands


Tom Brands


René Diks


René Diks


Launch 055 Magazine


Wethouder Rob Metz


Publiek


Glashelder & Ezzy


Glashelder


Glashelder


Ezzy


Next Thing To Normal


Stemming


Stemdozen


MaximaaL & Ezzy


MaximaaL


Prijsuitreiking


Vilmos Pluim


Prijsuitreiking


Oscar Pauw


Oscar Pauw & Glashelder


Sander Keuls


Rob Schouw


Rob Schouw


Ivan


De winnaar: Ivan


Tom Brands


Tom vd Beek & Tom Brands


Tom Brands


DJ Ovis & DJ D-Vine


DJ Ovis & DJ D-Vine


Klik op een foto voor een grotere afbeelding


In het nieuws:


VoorafBron: De Stentor


Bron: Apeldoorns Stadsblad

 

AchterafBron: Apeldoorns Stadsblad

Bron: De Stentor


Bron: De StentorStukje op de weblog van Gert Jan Kleinpaste (Groen Links) over Plugged!


Stukje op de weblog van Marga Jonkman (PvdA) over Plugged!
www.apeldoorner.com