www . Tom Brands . nl

 

Wat doe ik?
 

 

Wat doe ik? » Apeldoorner.COM » Plugged! 4

 

Plugged! 4Plugged meets Dutch Delight!
(Plugged! IV)

Titel: Plugged meets Dutch Delight!
Locatie: Poppodium Gigant, Apeldoorn
Dag/datum: Vrijdag 11 januari 2008
Aanvang: Open vanaf 19:30 uur
Leeftijd: Alle leeftijden. Legitimatie verplicht.
Entree: € 5,-
Extra informatie:
Apeldoorner.COM bestaat 2 jaar!


Samenvatting
Op vrijdagavond 11 januari 2008 is voor de vierde keer het muziekevenement Plugged! (meets Dutch Delight) georganiseerd door jongerenwebsite Apeldoorner.COM gehouden in Poppodium Gigant. Het jongerenevenement was een groot succes en al voor aanvang uitverkocht. De zaal zat bomvol en het niveau was hoog. Stacey Rookhuizen van Stacey Records/Dutch Delight opende het evenement en was erg blij dat Plugged wederom geslaagd was.

Winnaar
Wederom namen zes acts bestaande uit Apeldoornse jongeren het tegen elkaar op. De deelnemers zijn de bands waren Next Thing To Normal, Julie Blue, Surreal, Anderlicht, Silver Lane en Geestdrift. De winnaar is de Nederlandstalige band Anderlicht. Zij krijgen een live interview en optreden bij KinkFM met Stacey Rookhuizen, mogen optreden in bij Dutch Delight events in andere steden, dingen mee naar de landelijke Dutch Delight compilatie CD, krijgen een waardebon t.w.v. € 500,- te besteden bij Embroidme, een fotoshoot bij Iimages Frisse Fotografie en een interview plus foto in De Stentor. Ook de nummer 2 (Surreal) en 3 (Geestdrift) mogen niet ontevreden zijn. Zij krijgen een waardebon t.w.v. € 250,- en € 100,- te besteden bij Embroidme. De overige bands kregen waardebonnen van Plato.

Jury
Juryleden Jack Liemburg (Jack & The Wildside), Emiel Pijnaker (Yellow Pearl) en Oscar Pauw (Christelijk Lyceum) waren erg te spreken over het niveau van de optredens.

Extra
In het voorprogramma stonden een aantal oude bekenden. Ragtag&Bobtails, MaximaaL en Glashelder hebben het publiek warm gedraaid voordat de competitie begon. Tijdens het tellen van de stemmen en het juryberaad gaf de Apeldoornse breakdanceformatie Come Correct nog een geweldige show. Plugged meets Dutch Delight werd gepresenteerd door Vilmos Pluim. DJ Ovis en DJ Jule zorgen in de popzaal en Gigant Café voor plaatjes.

Jongerensite Apeldoorner.COM bestaat twee jaar!
Ter ere van het tweejarig bestaan van jongerensite Apeldoorner.COM is er een jubileumboekje gemaakt dat terugblikt op de hoogtepunten van de afgelopen twee jaar. Om 22.00 uur nam wethouder Fokko Spoelstra van de Gemeente Apeldoorn een eerste exemplaar in ontvangst uit de handen van Tom van der Beek en Tom Brands van Apeldoorner.COM. Het boekje telt 84 pagina's en heeft een oplage van 5.000 stuks. Het wordt vanaf zaterdag 12 januari verspreid door de stad en is te vinden op diverse hotspots zoals Gigant Café, Real-X en de VVV. Wethouder Spoelstra gaf aan dat we als Apeldoorners blij mogen zijn met initiatieven voor de jeugd zoals Apeldoorner.COM, Plugged en 055 Magazine.

Programma

19.30 Zaal open
20.00 Opening door Stacey Rookhuizen
20.05 Voorprogramma: MaximaaL & Glashelder feat. Ragtag&Bobtails
20:45 Next Thing To Normal
21:15 Anderlicht
21:45 Silver Lane
22:00 Presentatie 2 jaar Apeldoorner.COM jubileumboekje met wethouder Fokko Spoelstra
22:15 Julie Blue
22:45 Surreal
23:15 Geestdrift
23:30 Juryberaad (Emiel Pijnaker, Jack Liemburg & Oscar Pauw) en optreden breakdanceformatie Come Correct
23:45 Prijsuitreiking
24:00 Afterparty DJ Ovis
01:00 Einde

 

Foto's

Klik op een foto voor een grotere afbeelding

Opening door Stacey RookhuizenVoorprogramma met Ragtag&Bobtails, Glashelder en MaximaaL
Next Thing To NormalAnderlichtSilver LanePresentatie 2 jaar Apeldoorner.COM jubileumboekje met wethouder Fokko Spoelstra, Tom van der Beek en Tom BrandsJulie Blue
Surreal
Geestdrift
Optreden Come Correct
Prijsuitreiking


Fotografie door Gerhard Witteveen, Erik Kroes en Daphne EvertseIn het nieuws:


Interview met winnaar Anderlicht.

Stuk over de opening door Stacey Rookhuizen.

Groot stuk over de 6deelnemende bands.Stuk over de samenwerking met Dutch Delight.

Artikel over Plugged voorafgaand aan het evenement in het Apeldoorns Stadsblad.Oproep aan bands om zich in te schrijven in De Stentor.

Stacey Rookhuizen over Plugged meets Dutch Delight in Gigant Apeldoorn.

Stukje over het 2-jarig bestaan van Apeldoorner.COM.


www.apeldoorner.com