www . Tom Brands . nl

 

Wat doe ik?
 

 

Wat doe ik? » Apeldoorner.COM » Plugged! 5

 

Plugged! 5Plugged meets Dutch Delight! II
(Plugged! V)

Titel: Plugged meets Dutch Delight!
Locatie: Poppodium Gigant, Apeldoorn
Dag/datum: Vrijdag 20 juni 2008
Aanvang: Open vanaf 19:30 uur
Leeftijd: Alle leeftijden. Legitimatie verplicht.
Entree: € 6,-


Op vrijdagavond 20 juni 2008 was het weer zover. Voor de vijfde keer organiseerde jongerenplatform Apeldoorner.COM het evenement Plugged! voor jong Apeldoorns muzikaal talent in Poppodium Gigant. Het was de tweede editie in samenwerking met het landelijk platform Dutch Delight. Door de samenwerking met Dutch Delight wordt Plugged naar een hoger schaalniveau getild en is het mogelijk om de winnaars veel meer kansen en leuke prijzen te bieden.

Plugged!
Jongerenwebsite Apeldoorner.COM organiseert sinds 2006 twee maal per jaar het muziekevenement Plugged in Gigant Apeldoorn, waar jonge muzikanten uit Apeldoorn en omgeving een kans krijgen zich te presenteren. Per editie strijden zes optredens om de eerste plaats.

Deelnemers
De deelnemers waren de bands: Vacuum, The Albion, Suddenly Excited, Souled Out, Resort en Beermace.
Elke act kreeg in totaal vijftien minuten de tijd om zich van hun beste kant te tonen aan de aanwezige jury en het publiek.

Jury & winnaar
De jury bestond dit keer uit Emiel Pijnaker van Yellow Pearl, Jack Liemburg van Jack & The Wildside en Juul Beerda.
Na elk optreden boog deze professionele jury zich over de performance en werden de artiesten voorzien van de nodige feedback. Aan het eind van de avond werden de punten van de jury bij elkaar opgeteld en was het de beurt aan het publiek om hun stem uit te brengen. Uiteindelijk werd zo de winnaar bepaald. De band Vacuum was zowel favoriet van de jury als van het publiek en won daarmee de vijfde editie van Plugged.

Prijzen
De winnende band kreeg een live interview en optreden bij KinkFM met Stacey Rookhuizen, een interview met Toazted plus een interview met foto in De Stentor/Apeldoornse Courant. Ook speelde de winnaar direct in de halve finale van de Gesel van Gelderland in Harderwijk. De overige deelnemers ontvingen troostprijzen in de vorm van een tegoedbon te besteden bij Plato Music.

Voorprogramma
In het voorprogramma stond de band King Jack, onder andere winnaar van Dutch Delight Amsterdam. Vanaf september 2007 spelen toetsenist Thijs Boontjes en zanger/basgitarist Boaz Kroon in de begeleidingsband van Anouk.

Extra info
Na het laatste optreden mocht eerst het publiek stemmen en vervolgens gaf, terwijl de stemmen werden geteld en de jury in beraad was, de Apeldoornse band Ivan, de winnaar van de derde editie van Plugged een optreden. Plugged meets Dutch Delight werd gepresenteerd door onze eigen Vilmos Pluim én is er was live verbinding met Stacey Rookhuizen op Kink FM die de luisteraars op de hoogte hield. Natuurlijk was er weer een leuke afterparty met DJ Ovis en DJ Jule die tevens in de pauzes en tussen de optredens door voor de muziek zorgden.

Programma

19.30 Zaal open
20.00 Opening door Tom Brands & Tom van der Beek, Apeldoorner.COM
20.05 Voorprogramma: King Jack
21:00 The Albion
21:30 Resort
22:00 Souled Out
22:30 Beermace
23:00 Suddenly Excited
23:30 Vacuum
23:45 Publieksstemming, Juryberaad (Emiel Pijnaker, Jack Liemburg & Juul Beerda) en optreden Ivan
24:00 Prijsuitreiking
24:15 Afterparty DJ Jule & DJ Ovis
01:00 Einde

 

Foto's

Klik op een foto voor een grotere afbeeldingIn het nieuws:Bron: De Stentor

Bron: Apeldoorns Stadsblad

Bron: De StentorBron: De Stedendriehoek

Bron: Apeldoorns Stadsblad