www . Tom Brands . nl

 

Wat doe ik?
 

 

Wat doe ik? » Apeldoorner.COM » Plugged! 7

 

Plugged! 7Plugged meets Dutch Delight! IV
(Plugged! VII)

Titel: Plugged meets Dutch Delight! (7)
Locatie: Poppodium Gigant, Nieuwstraat Apeldoorn
Dag/datum: Vrijdag 19 juni 2009
Aanvang: Open vanaf 19:30 uur
Leeftijd: Alle leeftijden. Legitimatie verplicht.
Entree: € 6,- voorverkoop, € 7,- deurprijs

Algemene informatie

Organisatie: Tom Brands & Tom van der Beek, Apeldoorner.COM
Voorprogramma: Nagging Neighbours & Glashelder, Ezzy & MaximaaL
Presentator: Olivier Deriga
Jury: Marc Kluijver, Pennyleen Krebbers & Sander Keuls
DJ: DJ Peter, Café de Kink
Deelnemers: Hurricane Journey, Host, Big E, Without A Trace, R!ot en Thrill Seekers
Winnaar: Without A Trace
Prijzen
- Live op Kink FM
- Interview De Stentor
- Fotoshoot Gerhard Witteveen
- Vilmos Pluim wisselgitaar
- Huisstijl & logo Mediaxperience

 

Foto's
In het nieuws:Persbericht Apeldoorner.COM - door Tom Brands

Stacey Rookhuizen opent zevende editie van Plugged!

Winnaar Plugged! speelt live op Kink FM!

APELDOORN - Organisatoren Tom van der Beek en Tom Brands van jongerenplatform Apeldoorner.COM zijn trots om te mogen melden dat de zevende editie van Plugged! op vrijdag 19 juni in Gigant Apeldoorn geopend wordt door Stacey Rookhuizen, bekend van het televisieprogramma X-Factor. Tevens kunnen de organisatoren melden dat de winnaar van Plugged! de gelegenheid krijgen om twee nummers live te spelen op radiozender Kink FM!

Het muzikale event voor en door Apeldoornse jongeren vindt weer plaats op vrijdagavond 19 juni 2009 in Poppodium Gigant aan de Nieuwstraat. Het doel van Plugged! is om beginnende Apeldoornse bandjes de kans te geven zich te presenteren aan het Apeldoornse publiek. Zoals gebruikelijk zullen zes bands strijden om de winst. Plugged! is toegankelijk voor alle leeftijden en legitimatie is verplicht. De deur is open vanaf 19.30 uur. Het voorprogramma start om 20.00 uur. De prijsuitreiking is omstreeks 23.30 uur. Een kaartje kost 6 euro in de voorverkoop en 7 euro aan de deur.

De deelnemers zijn de bands Hurricane Journey, Host, Big E, Without A Trace, R!ot en Thrill Seekers. Een frisse mix van diverse genres en allemaal bandjes bestaande uit Apeldoornse jongeren. In het voorprogramma staat dit keer de band Nagging Neighbours. Olivier Deriga staat op het podium om de vaart erin te houden als presentator. Tussen de optredens door zorgt DJ Peter van Café De kink voor de muziek. Ook na afloop van de bandjeswedstrijd zal hij nog een afterparty geven voor de mensen die nog niet naar bed willen in Café de Kink.

In de jury zien we dit keer Marc Kluyver (wijontwerpen, apld, eigen!, 1+1=3) , Sander Keuls (bassist Yellow Pearl) en Pennyleen Krebbers (o.a. docente muziek Christelijk Lyceum & zangeres Pennyleen Paradise). Het wordt de vierde editie in samenwerking met het landelijk platform Dutch Delight van Stacey Rookhuizen. Door de samenwerking met Dutch Delight werd Plugged! naar een hoger schaalniveau getild en werd het mogelijk om de winnaars veel meer kansen en leuke prijzen te bieden.

De winnaar ontvangt prijzen waar zij als muzikanten wat aan hebben, waaronder een interview op nationale radiozender Kink FM gevolgd door het spelen van twee nummers live en het draaien van een single. Daarnaast reiken we ook een prijs uit ter ere van Vilmos Pluim, namelijk een door een kunstenaar bespoten Fender Stratocaster (gitaar). Dit betreft een roulerende wisselgitaar die elke editie van Plugged! terug zal komen als eerbetoon aan de jonge Apeldoorner die presentator was bij Apeldoorner.COM. Ook krijgt de winnaar een interview met foto in De Stentor/Apeldoornse Courant en wil het bedrijf Mediaxperience voor hen een huisstijl en website ontwikkelen. Van Gerhard Witteveen Fotografie ontvangt de winnaar een fotoshoot.

De deelnemers worden beoordeelt door de jury en door het publiek. Het publiek kan stemmen op hun favoriete deelnemer door middel van het toegangskaartje. Organisatoren Tom van der Beek en Tom Brands proberen elke editie weer tot een succes te maken. Met bekende Nederlander Stacey Rookhuizen, zeven leuke lokale optredens, een deskundige jury en een afterparty in Café de Kink hopen de organisatoren weer op een gezellige en geslaagde avond in het teken van jong muzikaal talent.
Vooraf in het nieuwsBron: De Stentor

Achteraf in het nieuws

 Bron: De Stentor

Klik op een afbeelding voor een groter formaat