www . Tom Brands . nl

 

Wat doe ik?

 

Wat doe ik? » Apeldoorner.COM » Heldengala 2008

 

Apeldoorner.COM heeft tijdens het Heldengala 2008 in CODA gewonnen in de categorie media en het evenement Plugged in Gigant wat georganiseerd wordt door Apeldoorner.COM heeft gewonnen in de categorie cultuur. Tom Brands en Tom van der Beek namen de prijzen, prachtige bronzen beeldjes gemaakt door kunstenaar Hans Peter Nagtegaal, in ontvangst. In de categorie Media waren verder genomineerd Gep Leeflang en Jeroen Pol van De Stentor en Maarten Sprangh als fotograaf. In de categorie Cultuur waren verder genomineerd Carin Reinders van CODA, Eric-Jan Westen van het Drakenbootfestival en Martijn van Duivenboden van Gigant. Ook crewleden Bas Wessels, Pim Wessels en Vilmos Pluim (postuum) gingen door naar de finale. Vilmos won in de categorie jongerentalent.

 

Foto's

 


 

 

Nominaties
Bron: Apeldoorns Stadsblad


Dit overzicht stond zowel in APLD #4 2008 als Eigen! Magazine Herfst 2008.
Apeldoorner.COM en 055 Magazine waren genomineerd in de categorie Media voor het Heldengala 2008. Plugged! was genomineerd voor de categorie Cultuur.


Vilmos
Crewlid, presentator van Plugged, presentator van OnStream en vriend Vilmos Pluim overleed op 6 augustus 2008.
Artikel uit 055 Magazine Herfst 2008. Door Liesbeth Rooijmans en Tom Brands.Crewlid, presentator van Plugged, presentator van OnStream en vriend Vilmos Pluim overleed op 6 augustus 2008.
Hij ging postuum door naar de finale van het Heldengala.
Klik op een afbeelding voor het volledige artikel, een grotere versie of meer informatie.
Contact

Tom Brands
06 42 46 46 79
tombrands@apeldoorner.comwww.apeldoorner.com