www . Tom Brands . nl

 
Finalist Verkiezing Jonge Ambtenaar Van Het Jaar 2010

 

Donderdag 28 januari 2010 stond ik in de finale van de landelijke verkiezing Jonge Ambtenaar Van Het Jaar 2010, georganiseerd door FUTUR, het landelijke netwerk voor jonge ambtenaren. Samen met Ömer Kaya, Sander van Voorn en Anita Smit streed ik om de titel en de publieksprijs. Het verkiezingsgala in de Nieuwe Kerk in Den Haag werd gepresenteerd door Jort Kelder en in de jury zaten onder andere Alexander Pechtold en Annemarie Jorritsma.

De Stentor.

 VNG Magazine januari 2010.

 

Bron: NOS Headlines

 

Bron: De Stentor.
Bron: De Stentor.

 
Verkiezingsgala Finale landelijke verkiezing Jonge Ambtenaar Van Het Jaar 2010: Tom Brands, Sander van Voorn & Alexander Pechtold, Futur.nlDe 11 genomineerden voor de landelijke verkiezing Jonge Ambtenaar Van Het Jaar 2010 bij de VNG in Den Haag.

Jeroen van Dijk (VNG), Debby Radoux (gemeente Nieuwegein), Tom Brands (gemeente Apeldoorn), Ömer Kaya (gemeente Leeuwarden), Bas Schel (gemeente Boxtel), Anita Smit (Project Ambtenaar voor de toekomst Rijk), Paul Minken (gemeente Utrechtse Heuvelrug), Sander van Voorn (gemeente Aalsmeer), Nathalie de Clerck (gemeente Veldhoven), Willemijn Hoekveld (Rijkswaterstaat), Esther Driessen (gemeente Utrecht), Fons Cammaert (ministerie van OCW) en Asha Khoenkhoen (VNG).

Bron: Futur

 

Tom Brands genomineerd landelijke verkiezing Jonge Ambtenaar Van Het Jaar 2010
De laatste elf jonge ambtenaren die kans maken op de felbegeerde titel Jonge Ambtenaar van het Jaar 2010 zijn gekozen. Uit de vele nominaties die FUTUR de afgelopen weken heeft mogen ontvangen, is unaniem besloten dat deze jonge ambtenaren doorgaan naar de selectiedag bij de VNG. Een van hen staat straks als ambassadeur voor jonge ambtenaren een jaar lang volop in de belangstelling, net als de organisatie waar hij of zij werkt. Kevin de Kok, voorzitter van FUTUR, is erg tevreden over de laatste elf kandidaten. “Stuk voor stuk zijn dit jonge ambtenaren die de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar eer aan doen”, zegt De Kok. “Zij zijn alle elf vernieuwend bezig binnen de overheid en verbeteren het imago van jonge ambtenaren. Dat is precies waar deze titel voor staat.” Wie uiteindelijk donderdag 28 januari 2010 met de felbegeerde titel aan de haal gaat, is nog even afwachten.

  • Tom Brands, adviseur wonen en medewerker bestuurscommunicatie bij de gemeente Apeldoorn


Bij de laatste elf jonge ambtenaren genomineerd voor de verkiezing titel jonge ambtenaar van het jaar 2010, website FUTUR.

 

 

Genomineerd voor de landelijke verkiezing jonge ambtenaar van het Jaar 2010, De Stentor.

 

Nominaties Jonge Ambtenaar Van Het Jaar 2010, Binnenlands Bestuur.

 

Nominaties Jonge Ambtenaar Van Het Jaar 2010, Inoverheid.nl.

 

Finalisten bekend verkiezing Jonge Ambtenaar Van Het Jaar 2010.

 

Oproep op intranet gemeente Apeldoorn

 

Laatste finaleplek Jonge Ambtenaar Van Het Jaar 2010, Inoverheid.nl.

Vierde finalist Jonge Ambtenaar van het jaar bekend, Futur.nl

 

Vierde finalist Jonge Ambtenaar van het jaar bekend, Inoverheid.nl

 

Publieksprijs Jonge Ambtenaar van het jaar, Futur.nl

 

Finale Jonge Ambtenaar van het jaar, Omroep Gelderland

 

Alexander Pechtold en Annemarie Jorritsma in jury Jonge Ambtenaar Van Het Jaar Verkiezing 2010, Inoverheid.nl

 

Oproep op intranet gemeente Apeldoorn

 

 

Youtube filmpje verkiezing. door FUTUR & VNG