www . Tom Brands . nl

 

Wat doe ik?
 

 

Wat doe ik? » Apeldoorner.COM

 

Onstream

Na jongerenblad 055 Magazine en muziekevenement Plugged is er nu Apeldoorner.COM OnStream dat is toegevoegd aan de jongerenwebsite. OnStream is een online tv-programma voor en door Apeldoornse jongeren en vanaf zaterdag 9 februari 2008 staat de eerste aflevering op de mediapagina van Apeldoorner.COM.

OnStream zal gepresenteerd worden door Vilmos Pluim en Michael Emeis. Zij worden ondersteund door Bas Wessels (producent), Mark Rodenburg (geluid en montage) en Pim Wessels (camera). Het vijftal zal elke maand voor een nieuwe aflevering zorgen.

Een aflevering duurt ongeveer 10 minuten en bestaat uit verschillende programma's. Mensen op straat worden ondervraagd over bijvoorbeeld hun kleding, er worden gekke stunts uitgehaald en de Hoofdstraat wordt geterroriseerd. Dit gedeelte valt het beste te vergelijken met het programma Sixpack dat op MTV te zien is. Daarnaast komen er ook serieuze items aan bod. Er wordt onder andere een dag met een dakloze uit het slaaphuis meegelopen en de crew gaat een uitgaansavond mee op stap met de politie op het Caterplein.

De afleveringen zijn te zien op http://www.apeldoorner.com/?p=media

In het nieuws:


Klik op een afbeelding
voor het volledige artikel.

Aankondiging in het voortraject van Apeldoorner.COM OnstreamApeldoorner.COM OnstreamStukje over het 2-jarig bestaan van Apeldoorner.COM en OnStream in De Stentor.www.apeldoorner.com