www . Tom Brands . nl

 

Wat doe ik?
 

 

Wat doe ik? » Gemeente ApeldoornAfdeling Strategie, Communicatie en Kabinet, Gemeente Apeldoorn


Dienst Middelen


Ik werk momenteel 1 dag als medewerker Bestuurlijk Communicatie-Adviseurs bij de afdeling Strategie, Communicatie en Kabinet, binnen de Dienst Middelen van de Gemeente Apeldoorn. Ondersteuning bij de beantwoording van persvragen, woordvoering, het opstellen van de wekelijkse media-analyse, het schrijven of voorbereiden van speeches voor het college en het schrijven van voorwoorden en webteksten. Sinds januari 2008.

Als medewerker bestuurscommunicatie gaat het om afhandeling persvragen van de media, woordvoerder namens het college van burgemeester en wethouders, speeches schrijven voor wethouders, persberichten, teksten voor de website, organiseren van persmomenten en de wekelijkse media analyse ‘Apeldoorn en omstreken’. En tal van kortlopende projecten zoals bijvoorbeeld het project jongeren digitaal in gesprek met de wethouder. Bestuurslid van het Jong Apeldoorn Netwerk (JAN). Het platform voor alle jonge ambtenaren werkzaam bij de gemeente Apeldoorn t/m 35 jaar.

Ter ondersteuning van bestuurlijk communicatie adviseurs Toon Schuiling, Ernst Jan Peters en Wiel Waelen, onder afdelingshoofd Heidi Bogers.

 


» Meer over de verkiezing jonge ambtenaar van het jaarDe Stentor.

 VNG Magazine januari 2010.


Bron: De Stentor.
Bron: De Stentor.

 

Startbijeenkomst Jong Apeldoorn Netwerk (JAN). Het platform voor alle jonge ambtenaren werkzaam bij de gemeente Apeldoorn t/m 35 jaar.